glava_kiosk
THE AMAZING SPIDER-MAN, knjiga 7!
Font Size Larger Font Smaller Font
Ocjena: / 4
LošeOdlično 
STRIP IZDANJA - KIOSK IZDANJA
Subota, 23 Svibanj 2009 16:08

THE AMAZING SPIDER-MAN, knjiga 7Izašla je i sedma knjiga najprodavanijeg Spider-Man serijala u nas! Ovu jedinstvenu priču napisao je poznati TV i strip scenarist J. Michael Straczynski (Babylon 5, Rising Stars) nacrtao legendarni John Romita Jr., tuširao Scott Hanna, a obojao Dan Kemp. Sedma knjiga sadrži The Amazing Spider-Man, {brojeve 48-50}. Čak 84 stranice u boji za samo 25 kuna! Morate ga imati na polici!

Ukratko u ovom broju:

Paukova priča.
Ezekiel je pronašao skrivenog Spider-Mana u kavezu na izložbi paukova. Dok je u nesvijesti odvodi ga u Ghanu, na afričko tlo gdje su drevne ruševine. Priča mu o prvom Spider-Manu koji je neka vrsta Boga paukova. No, ubrzo stiže i Shathra te dolazi do konačnog obračuna između pauka i paukove ose. U međuvremenu M. J. odlazi u New York u potrazi za Peterom.

Atentat na tiranina.
Peter također odlazi u potragu za Mary Jane, te se vraća u Los Angeles. Zbog nevremena oba aviona se spuštaju na isti aerodrom te se tamo susreću. U tom trenutku dolazi do atentata na Dr. Dooma. Peter pomaže latverijskom tiraninu i ranjenim tjelohraniteljima. Jedan od njih je i Kapetan Amerika, a nakon što su sredili napadače, Peter i M. J. se pomire i zajedno odlaze natrag kući.

ISBN 978-953-264-127-1
Komentari (1)add comment

Napišite komentar
smaller | bigger

security image
Upišite prikazane znakove


busy
(4 Votes)