SMG! ČITAONICA
Font Size Larger Font Smaller Font
Ocjena: / 8
LošeOdlično 


SMG! Čitaonica
zamišljena je kao mjesto prikazivanja različitih stripova, prvenstveno domaćih autora baš putem interneta, a ne u klasičnom, papirnom obliku. Ukoliko ste strip-autor i imate strip kojeg bi objavili SMG! PORTAL je pravo mjesto za vas! Pošaljite nam svoje strip table na email adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript kako bi se dogovorili za detalje...


STRIPOVI U SMG! ČITAONICI:
Strip “Štakori” namijenjen je širokom spektru publike, uglavnom mladima od 20-tak godina starosti, te mlađim obiteljskim ljudima. Njegove teme su svakodnevni život, odnosi u porodici, kritika društva, društvenih normi i ustaljenih obrazaca ponašanja. Ovdje vam predstavljamo glavne junake ovog stripa.

 

ŠTAKORI © 2007 MARIO VRANDEČIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

 
Miroslav Slipčević - Mimi - Rođen u Bihaću 24.06.1978 - Školu primjenjene umjetnosti završio u Bihaću, apsolvirao na Akademiji Likovnih umjetnosti na odsjeku Grafičkog Dizajna u Sarajevu, pohađao školu stripa kod Amira Idrizovića. Radio kao fazer na animiranom filmu Super Bili u produkcijskoj kuci Via Media u Sarajevu, radio na pripremi za štampu u štamparijama. Objavljivao ilustraciju u informatičkom magazinu Info, stripove objavljivao u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj, sudjelovao na mnogim izlozbama i natječajima gdje na ljeto 2008 na desetoj balkanskoj smotri strip autora u Srbiji u Leskovcu, dobiva nagradu za najboljeg strip crtača.


Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
http://mimicortazar.blogspot.com

STRIPOVI:
1. NIJE LI TO ČUDNO
2. BUĐENJE & RATNA FILHARMONIJA
3. ZELENOOKA
4. WENDOL
5. STAR WALKER
6. DOK NAS SMRT NE RASTAVI


Ekskluzivno!! Imate priliku pročitati kratki strip "Budućnost je u mašti". Splićanin Branko Ricov (RICO) i riječki scenarist Zoran Žmirić za svoj strip dobili su drugu nagradu Stripoteke, povodom 40 godina izlaženja najznačajnijeg strip magazina u regiji, redakcija je organizirala strip natječaj na temu "Tajni život Julesa Vernea"


SNAGA VJERE (SKRKY & RICO)

Tomislav Škrljac živi u Petrinji, radi kao dizajner, a bavi se također pisanjem i crtanjem.
Piše kratke, uglavnom fantastične priče te scenarije za stripove za druge hrvatske autore. Crta ilustracije i stripove, član je Hrvatskog društva karikaturista. Osvojio je nagradu za najbolji scenarij na Salonu stripa u makedonskom Velesu 2006. godine, a radio je kao scenarist na projektu "Hrvatski velikani".

(8 Votes)